"Biržų duona" „KANAPINĖ“ duona (šviesi), 220 g
Lietuviai nuo seno gardindavo maistą pluoštinių kanapių sėklomis ir jas laikė pilnavertės mitybos dalimi.
Kanapių sėklos vienos maistingiausių ir naudojamos daugiau nei 3000 m. Jose gausu omega 6 ir omega 3 riebiųjų rūgščių, baltymų, vitaminų A, E, D, B grupės, turtingos natrio, kalcio ir dietinių skaidulų, geležies bei amino rūgščių. Gamtos jėga ir žmogiška šiluma ir šioje mūsų šviesioje duonoje.
Sudedamosios dalys:
Vanduo, RUGINIAI miltai (ES), KVIETINIAI miltai (ES), kanapių sėklos 5 %, cukrus, mielės, druska su jodu, deginto cukraus sirupas, kmynai, KVIEČIŲ glitimas, antioksidantas: askorbo rūgštis, fermentai, RUGINIS salyklas.
Sudėtyje gali būti: SEZAMO SĖKLŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, PIENO, KIAUŠINIŲ, SOJŲ PUPELIŲ ir jų produktų pėdsakų.
Alergenai:
Išskirti didžiosiomis raidėmis.
Maistinė vertė 100g.
Energinė vertė1077 kJ / 255 kcal
Riebalai2,5 g
Sočiosios riebalų rūgštys0,2 g
Angliavandeniai48,4 g
Cukrūs6 g
Skaidulinės medžiagos5,1 g
Baltymai7 g
Druska1 g
Nuotraukoje serviravimo pavyzdys.
Galiojimas: iki 6 parų.