"Biržų duona" Plokštainis „SERBENTĖLĖ“, 400 g
Minkštas, purus, pagardintas tiršta ir kvapnia serbentų uogiene ir lengvu kremu.
Sudedamosios dalys:
Mišinys sviesto skonio pyragui (cukrus, KVIETINIAI miltai, gliukozės sirupas, JOGURTO milteliai, palmių riebalai, IŠRŪGŲ milteliai, KVIEČIŲ glitimas, rapsų aliejus, modifikuotas krakmolas, tešlos kildymo medžiagos: E450, natrio karbonatas, emulsikliai: E475, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, tirštikliai: guaro derva, ksantano derva, druska, kvapiosios medžiagos, PIENO baltymai, antioksidantas: askorbo rūgštis), pasterizuota KIAUŠINIŲ masė (KIAUŠINIŲ masė 98,4 %, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis), rapsų aliejus, juodųjų serbentų įdaras (juodieji serbentai 50 %, vanduo, cukrus, modifikuotas krakmolas, tirštikliai: celiuliozė, E466, ksantano derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, kvapioji medžiaga, konservantas: kalio sorbatas), vanduo, VARŠKĖ, kremo milteliai (cukrus, modifikuotas krakmolas, IŠRŪGŲ milteliai, palmių riebalai, tirštikliai: natrio alginatas, druska, kvapiosios medžiagos, dažikliai: beta karotenas, riboflavinas), cukrus.
Sudėtyje gali būti: SEZAMO SĖKLŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, SOJŲ PUPELIŲ ir jų produktų pėdsakų.
Alergenai:
Išskirti didžiosiomis raidėmis.
Maistinė vertė 100g.
Energinė vertė1546 kJ / 369 kcal
Riebalai18 g
Sočiosios riebalų rūgštys2,9 g
Angliavandeniai44 g
Cukrūs25,8 g
Skaidulinės medžiagos1,2 g
Baltymai7,2 g
Druska0,5 g
Nuotraukoje serviravimo pavyzdys.
Galiojimas: iki 6 parų.