

Aguonų mėgėjams rekomenduojame šį mielinės tešlos vyniotinį.
Minkštutė tešla tirpsta burnoje, o aguonų tiek daug, kad širdis sąla dar nė neparagavus. Gardus ir aromatingas, šis vyniotinis tobulai tinka popietės arbatai pagardinti.
Sudedamosios dalys:
KVIETINIAI miltai (ES), mišinys aguoninių kepinių gamybai 25 % (aguonų sėklos 44 %, cukrus, tirštikliai: E1414, E401, PIENO milteliai, MANŲ kruopos, tešlos kildymo medžiagos: E450, natrio karbonatas, E341, hidrinti kokosų riebalai, kvapioji medžiaga, antioksidantas: E300, druska, prieskoniai), vanduo, pasterizuota KIAUŠINIŲ masė (KIAUŠINIAI 100 %), margarinas (augaliniai palmių ir rapsų aliejai, vanduo), rapsų aliejus, priedas kepiniams (KVIETINIAI miltai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: askorbo rūgštis, fermentai), mielės, aguonų sėklos 0,8 %, joduota druska, priedas kepinių paviršiams (PIENO baltymai, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: E450, natrio karbonatas, LAKTOZĖ).
Sudėtyje gali būti: SEZAMO SĖKLŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, SOJŲ PUPELIŲ ir jų produktų pėdsakų.
Alergenai:
Išskirti didžiosiomis raidėmis.
Maistinė vertė 100g.
Energinė vertė1785 kJ / 425 kcal
Riebalai16,5 g
Sočiosios riebalų rūgštys4 g
Angliavandeniai57,5 g
Cukrūs24 g
Skaidulinės medžiagos4,5 g
Baltymai9,5 g
Druska0,9 g
Nuotraukoje serviravimo pavyzdys.
Galiojimas: iki 7 parų.