MUNDUS audinių baliklis su peroksidu, 1 l

€4.42

Tinkamas naudoti plaunant rankiniu būdu arba automatine skalbimo mašina.

Quantity

Koncentruotas audinių baliklis, skirtas spalvotiems ir baltiems audiniams, šio baliklio sudėtyje nėra chloro, todėl neardo ir neblukina audinio bei efektyviai pašalina iš audinių net ir įsisenėjusias dėmes, tokias kaip arbatos, kavos, raudono vyno, purvo, žolės ir kt. Tinkamas naudoti plaunant rankiniu būdu arba automatine skalbimo mašina.

Naudojimas: Skalbiant rankomis skalbiniai merkiami į tirpalą 50 ml. baliklio 5 litrams vandens. Palaikoma 10 min. ir skalbiama kartu su skalbimo priemone. Naudojant automatinę skalbimo mašiną, supilama 100 ml. baliklio į skalbimo mašinos būgną arba į specialų skyrelį su skalbimo milteliais. Skalbiama kaip įprastai.

VS4779045240134
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.
PREKIŲ INFORMACIJA IR APRAŠYMAS Produkto informacija ir nuotraukos buvo parengti informaciniais tikslais, prekės, kurias gausite, įpakavimas arba forma gali skirtis nuo vaizduojamų. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama svetainėje, yra bendro pobūdžio. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė, todėl Jūs turėtumėte perskaityti ir vadovautis informacija, esančią ant produkto pakuotės prieš naudojant produktą. Informuojame, kad produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis, todėl negalime prisiimti atsakomybės už neteisingai pateiktą informaciją internetinėje svetainėje.