"Vilniaus duona" “Močiutės” šviesi ruginė duona, 450g

2,41 €

Šviesi brandinta „Močiutės“ duona – sveikesnis pasirinkimas.

Kiekis

Šviesi brandinta „Močiutės“ duona – sveikesnis pasirinkimas: iškepta iš 90% ruginių miltų; brandinama ir kepama net 36 valandas. Tai yra tikra lietuviška šviesi ruginė duona – kvapni, minkšta ir gardi.
Sudedamosios dalys
RUGINIAI miltai (54,7%), vanduo, KVIETINIAI miltai, cukrus, KVIEČIŲ glitimas, joduotoji druska, bulvių dribsniai, rapsų aliejus, mielės, KVIEČIŲ skaidulos, RUGIŲ salyklas, kmynai, miltų apdorojimo medžiaga askorbo rūgštis.
MAISTO PRIEDAI
E300
ALERGENAI
Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų

MAISTINĖ VERTĖ (100 g/ml)

Energinė vertė 1041,00 kJ / 246,00 Kcal
Riebalai 1,60 g
Sočiosios riebalų rūgštys 0,10 g
Angliavandeniai 49,00 g
Cukrūs 5,80 g
Baltymai 6,00 g
Druska 1,20 g
Vilniaus duona
DuonVil217811(2)
chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
PREKIŲ INFORMACIJA IR APRAŠYMAS Produkto informacija ir nuotraukos buvo parengti informaciniais tikslais, prekės, kurias gausite, įpakavimas arba forma gali skirtis nuo vaizduojamų. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama svetainėje, yra bendro pobūdžio. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė, todėl Jūs turėtumėte perskaityti ir vadovautis informacija, esančią ant produkto pakuotės prieš naudojant produktą. Informuojame, kad produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis, todėl negalime prisiimti atsakomybės už neteisingai pateiktą informaciją internetinėje svetainėje.