LIFESTYLES SKYN Extra Lube prezervatyvai , 3 vnt.

4,30 €

Prezervatyvai su dideliu lubrikanto kiekiu.

Kiekis

„LifeStyles Skyn Extra Lubricated“ prezervatyvai, pagaminti iš poliuretano – medžiagos, kurios sudėtyje nėra natūralios gumos latekso, todėl „LifeStyles Skyn Extra Lubricated“  prezervatyvai yra puikus pasirinkimas šiam lateksui alergiškiems žmonėms. Šie prezervatyvai turi visas vartotojams svarbias savybes. Juose suderintas aukštos kokybės latekso prezervatyvų stiprumas ir ypač plonų prezervatyvų jautrumas geresniems pojūčiams. 

Klinikiniai tyrimai patvirtina „Skyn“ prezervatyvų pranašumus:

- YPATINGAS JAUTRUMAS. Didelis Sensoprene elastingumas suteikia pojūtį lyg nieko nedėvėtum.

- YPAČ SAUGŪS. Klinikinio tyrimo metu patvirtinta, kad „Skyn“  prezervatyvai atitinka visus klasikinių prezervatyvų saugumo standartus, atsižvelgiant į plyšimą ir nusmukimą.

- NESUKELIANTYS ALERGIJOS. Sensoprene sudėtyje nėra jokių natūralios gumos latekso baltymų, todėl jie rekomenduojami žmonėms, kurie yra jautrūs lateksui.

- ŠVELNESNI. Lyginant su natūralios gumos lateksu, Sensoprene medžiaga suteikia „Skyn“  prezervatyvams neprilygstamą švelnumą.

- DIDESNIS PATOGUMAS. Dėl išskirtinio tamprumo, „Skyn“  tobulai prisitaiko prie paviršiaus.

„LifeStyles Skyn“ – lyg nedėvėtum nieko!

"ANSELL S.A.", JAV
VS5011831087462
chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
PREKIŲ INFORMACIJA IR APRAŠYMAS Produkto informacija ir nuotraukos buvo parengti informaciniais tikslais, prekės, kurias gausite, įpakavimas arba forma gali skirtis nuo vaizduojamų. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama svetainėje, yra bendro pobūdžio. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė, todėl Jūs turėtumėte perskaityti ir vadovautis informacija, esančią ant produkto pakuotės prieš naudojant produktą. Informuojame, kad produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis, todėl negalime prisiimti atsakomybės už neteisingai pateiktą informaciją internetinėje svetainėje.