RINGUVA kietas tualetinis muilas su citrinų eter. al. 90g

2,17 €

RINGUVA MEDO CARE higieninis rankų muilas su ekologišku citrinų eteriniu aliejumi ir pantenoliu.

Kiekis

100% natūralus RINGUVA MEDO CARE muilas efektyviai plauna nešvarumus ir stiprina odos apsaugines funkcijas. Tinka naudoti kasdien, kai rankas tenka plauti itin dažnai. Sudėtyje nėra sulfatų, dažiklių ir parabenų.

Praturtintas ekologišku citrinų eteriniu aliejumi, kuris pasižymi antiseptinėmis ir antibakterinėmis savybėmis bei maloniu citrinų aromatu, švariai plauna odą, o sudėtyje esantis aktyvusis komponentas – pantenolis - odą minkština bei skatina jos regeneraciją.

Žalias pasirinkimas:

Pakuotėje be plastiko ir itin skalsus, šio muilo gabalėlio pakaks 250 rankų plovimų.

Sudėtis: Sodium Tallowate, Sodium Cocoate, Aqua, Citrus Limon Fruit Peel Oil Expressed*, Panthenol, Glycerine, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Tetrasodium Etidronate, Citral**, Limonene**, Linalool**.

*ekologiškas ingredientas

**natūraliai randamas eteriniuose aliejuose

VS4770495350855
chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
PREKIŲ INFORMACIJA IR APRAŠYMAS Produkto informacija ir nuotraukos buvo parengti informaciniais tikslais, prekės, kurias gausite, įpakavimas arba forma gali skirtis nuo vaizduojamų. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama svetainėje, yra bendro pobūdžio. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė, todėl Jūs turėtumėte perskaityti ir vadovautis informacija, esančią ant produkto pakuotės prieš naudojant produktą. Informuojame, kad produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis, todėl negalime prisiimti atsakomybės už neteisingai pateiktą informaciją internetinėje svetainėje.