KNORR tiršta vištienos sriuba, 16 g

0,88 €

Tiršta vištienos sriuba KNORR CUP-A-SOUP su skrebučiais.

Kiekis

Minimalus šios prekės užsakymo kiekis yra 5.

Sudedamosios dalys
Krakmolas, maltodekstrinas, augaliniai riebalai, skrebučiai 10% (KVIETINIAI miltai, augaliniai riebalai, augalinis aliejus, druska, mielės, antioksidantas (rozmarinų ekstraktas)), druska, aromato ir skonio stiprikliai (mononatrio glutamatas, dinatrio guanilatas ir dinatrio inozinatas), LAKTOZĖ, vištiena 1,8%, PIENO baltymai, kvapiosios medžiagos (taip pat KIAUŠINIŲ derivato), svogūnai, ciberžolė, SALIERŲ sėklos, SALIERŲ lapai.
MAISTO PRIEDAI
E627, E621, E631
ALERGENAI
Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), kiaušinių ir jų produktų, salierų ir jų produktų.

MAISTINĖ VERTĖ (100 g/ml)

Energinė vertė 159,00 kJ / 38,00 Kcal
Riebalai 1,80 g
Sočiosios riebalų rūgštys 0,90 g
Angliavandeniai 4,80 g
Cukrūs 0,70 g
Baltymai 0,70 g
Druska 0,90 g
Unilever
VR8712100867804
chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
PREKIŲ INFORMACIJA IR APRAŠYMAS Produkto informacija ir nuotraukos buvo parengti informaciniais tikslais, prekės, kurias gausite, įpakavimas arba forma gali skirtis nuo vaizduojamų. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama svetainėje, yra bendro pobūdžio. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė, todėl Jūs turėtumėte perskaityti ir vadovautis informacija, esančią ant produkto pakuotės prieš naudojant produktą. Informuojame, kad produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis, todėl negalime prisiimti atsakomybės už neteisingai pateiktą informaciją internetinėje svetainėje.