"Sveikatos sauja" Šaltalankių tyrė arbatai su aviete, 300 ml

9,54 €

“Sveikatos Sauja” nuolat ieško naujų skonių ir pateikimo idėjų.

Tikslas – išlaikyti tikrąjį ekologiškų šaltalankių skonį!

Kiekis

Šaltalankių tyrė su aviete pagaminta iš sumaltų šaltalankių uogų, cukraus ir aviečių tyrės. Saldaus skonio. Ypač tinka vaikams. Tinka gerti šiltą ir šaltą.

Sudėtis: cukrus, šaltalankių tyrė 35%, aviečių tyrė 16%.

------------------

Kuo naudingas šaltalankis?

Vitaminai

Uogose ypač daug vitamino C (100 g – apie 500 mg, t. y. visa dienos norma). Taip pat gausu karoteno, cholino, nikelio, mangano, geležies, fosforo, folio rūgšties, flavanoidų, vitaminų B1 ir B2, P, E ir K.

Antioksidantai

Puikus antioksidantas: saugo nuo laisvųjų radikalų, stabdo senėjimą (turi medžiagų, suteikiančių odai elastingumo, neleidžiančių rastis raukšlėms), taip pat skatina atsinaujinti ląsteles, stiprina organizmo atsparumą.

Priemonė nuo peršalimo

Rudenį ir pavasarį šaltalankiai yra nepakeičiama profilaktinė priemonė nuo peršalimo ligų.

Maistas

Šaltalankių uogienė puikiai tinka įvairiems patiekalams pagardinti, arbatai paruošti.

SVEIK005
chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
PREKIŲ INFORMACIJA IR APRAŠYMAS Produkto informacija ir nuotraukos buvo parengti informaciniais tikslais, prekės, kurias gausite, įpakavimas arba forma gali skirtis nuo vaizduojamų. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama svetainėje, yra bendro pobūdžio. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė, todėl Jūs turėtumėte perskaityti ir vadovautis informacija, esančią ant produkto pakuotės prieš naudojant produktą. Informuojame, kad produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis, todėl negalime prisiimti atsakomybės už neteisingai pateiktą informaciją internetinėje svetainėje.