

Dešros, skilandžiai gaminami pagal tradicinę lietuvišką technologiją - keletą dienų rūkomi dūmuose, naudojant specialiai paruoštas juodalksnio pjuvenas.
Sudedamosios dalys
kiauliena (kilmės šalis ES), lašiniai, SOJOS baltymų izoliatas, kiaulienos baltymai, druska, prieskoniai (sudėtyje yra GARSTYČIŲ) ir priskonių ekstraktas, konservantas E250, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E575, aromato ir skonio stipriklis E621, gliukozė, dekstrozė, antioksidantas E300, dažiklis E120, daržovių ekstraktas, kvapiosios medžiagos, aktyviosios bakterinės kultūros.
Laikymo informacija
Mažiausia leistina laikymo temperatura: 0° C
Didžiausia leistina laikymo temperatura: 6° C
Maistinių medžiagų Kiekis 100-e gramų/ml
energinė vertė 274 kJ/ 1140 kcal
riebalai 21 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6.8 g
angliavandeniai 1.3 g
iš kurių cukrų 0.4 g
baltymai 21 g
druska 3.6 g
_______________________
UAB „Alksnio dūmas“:
° rinkoje gyvuoja nuo 1997 metų.
° įmonė pirkėjams siūlo daugiau nei 60 pavadinimų kiaulienos, jautienos, kalakutienos ir vištienos gaminių.
° dešros, skilandžiai gaminami pagal tradicinę lietuvišką technologiją - keletą dienų rūkomi dūmuose, naudojant specialiai paruoštas juodalksnio pjuvenas.