Dražė KLOUNAI, 70 g

€0.81

Riešutų skonio dražė.

Quantity

Sudedamosios dalys

cukrus, kepinti žemės riešutai  38%, palmių riebalai, nugriebto pieno milteliai,  vafliai (kvietiniai miltai, krakmolas, rapsų aliejus, druska), nenugriebto pieno milteliai, dažiklis: E150c,gliukozės sirupas, sumažinto riebumo kakava, augalinis aliejus (palmių), spiritas, glajinė medžiaga E901, emulsiklis: sojų lecitinas, kvapioji medžiaga.

Laikymo informacija

Mažiausia leistina laikymo temperatura: 0° C

Didžiausia leistina laikymo temperatura: 25° C

Maistinė informacija

Kiekis 100-e gramų

Maistinių medžiagų Kiekis 100-e gramų/ml

energinė vertė 2111 kJ/ 504 kcal

riebalai 25 g

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,5 g

angliavandeniai 57 g

iš kurių cukrų 51 g

baltymai 11 g

druska 0,09 g

Alergenai

Sudėtyje yra: pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), gali būti žemės riešutų ir kitų riešutų, kiaušinių, kviečių ir sojos produktų pėdsakų.

ZPC Skawa SA
papVN03
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.
PREKIŲ INFORMACIJA IR APRAŠYMAS Produkto informacija ir nuotraukos buvo parengti informaciniais tikslais, prekės, kurias gausite, įpakavimas arba forma gali skirtis nuo vaizduojamų. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama svetainėje, yra bendro pobūdžio. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė, todėl Jūs turėtumėte perskaityti ir vadovautis informacija, esančią ant produkto pakuotės prieš naudojant produktą. Informuojame, kad produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis, todėl negalime prisiimti atsakomybės už neteisingai pateiktą informaciją internetinėje svetainėje.