MANIJA batonėlis su žemės riešutais, 49 g

€1.01

Batonėlis MANIJA su žemės riešutais ir pieninio šokolado glaistu.

Quantity

The minimum purchase order quantity for the product is 2.

Aprašymas
Batonėlis MANIJA su žemės riešutais ir pieninio šokolado glaistu.
Sudedamosios dalys
ŽEMĖS RIEŠUTAI (25%), gliukozės sirupas, cukrus, augaliniai riebalai (alyvpalmių, sviestmedžių), išrūgų milteliai (iš PIENO), invertuotojo cukraus sirupas, kakavos sviestas, trinta kakava, nugriebto PIENO milteliai, pieno riebalai, drėgmę išlaikanti medžiaga (sorbitoliai), druska, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, E476, saulėgrąžų lecitinas), KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (natrio karbonatai). Gali kitų RIEŠUTŲ ir KVIEČIŲ. Produktas su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.
MAISTO PRIEDAI
E322, E476, E500
ALERGENAI
Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), riešutų ir jų produktų, sojų pupelių ir jų produktų, kiaušinių ir jų produktų
LAIKYMO SĄLYGOS
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 10°C iki 20°C.
PAKUOTĖ
Polietilenas

MAISTINĖ VERTĖ (100 g/ml)

Energinė vertė 2137,00 kJ / 510,00 Kcal
Riebalai 29,50 g
Sočiosios riebalų rūgštys 11,50 g
Angliavandeniai 50,50 g
Cukrūs 36,00 g
Baltymai 9,40 g
Druska 0,60 g
VN7622210334374
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.
PREKIŲ INFORMACIJA IR APRAŠYMAS Produkto informacija ir nuotraukos buvo parengti informaciniais tikslais, prekės, kurias gausite, įpakavimas arba forma gali skirtis nuo vaizduojamų. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama svetainėje, yra bendro pobūdžio. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė, todėl Jūs turėtumėte perskaityti ir vadovautis informacija, esančią ant produkto pakuotės prieš naudojant produktą. Informuojame, kad produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis, todėl negalime prisiimti atsakomybės už neteisingai pateiktą informaciją internetinėje svetainėje.