WOWMAMA BBQ padažas Classic, 280 g

€2.86

Puikiai dera su ant grotelių keptais patiekalais.

Quantity

Klasikinis amerikietiškas kepsnių padažas. Švelnaus ir saldaus skonio. Puikiai dera su ant grotelių keptais patiekalais. Rekomenduojama papildomai patepti mėsą ar daržoves prieš baigiant kepti. Puikiai tinka mėsos marinavimui.

Sudedamosios dalys

cukrus, vanduo, pomidorų pasta, spirito actas, SOJŲ padažas (vanduo, SOJŲ PUPELĖS, cukrus, druska, KVIETINIAI miltai), maltodekstrinas, natūrali dūmų kvapioji medžiaga (vanduo, natūralus Hickory dūmų koncentratas), vyno actas, druska, česnakų milteliai, citrinų sulčių koncentratas, kuminai, svogūnų ekstraktas, kvapioji medžiaga (sudėtyje yra GARSTYČIŲ)

Maistinė informacija

Kiekis 100-e gramų

Maistinių medžiagų Kiekis 100-e gramų/ml

energinė vertė 761 kJ/ 182 kcal

riebalai 0 g

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g

angliavandeniai 44 g

iš kurių cukrų 40 g

baltymai 1.5 g

druska 2.7 g

Alergenai

Javai, sojų pupelės, garstyčios

VJ4770491216896
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.
PREKIŲ INFORMACIJA IR APRAŠYMAS Produkto informacija ir nuotraukos buvo parengti informaciniais tikslais, prekės, kurias gausite, įpakavimas arba forma gali skirtis nuo vaizduojamų. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama svetainėje, yra bendro pobūdžio. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė, todėl Jūs turėtumėte perskaityti ir vadovautis informacija, esančią ant produkto pakuotės prieš naudojant produktą. Informuojame, kad produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis, todėl negalime prisiimti atsakomybės už neteisingai pateiktą informaciją internetinėje svetainėje.