KĖDAINIŲ K.F. užtepėlė pievagrybių su KUKURŪZAIS, 280 g

€3.89

Tinka užkandžiams pagardinti, kaip užtepas ant įvairių duonos gaminių.

Quantity

Pievagrybių užtepėlė KĖDAINIŲ su kukurūzais – pagardinta pievagrybių ir kukurūzų gabalėliais, svogūnais ir Chalapos paprika. Tinka užkandžiams pagardinti, kaip užtepas ant įvairių duonos gaminių.
Sudedamosios dalys
Rapsų aliejus (33%), konservuoti kukurūzai (32%), vanduo, svogūnai, konservuotos raudonos paprikos (raudonos paprikos, vanduo, cukrus, druska, actas, kietiklis - kalcio chloridas), pievagrybiai (3%), konservuotos Chalapos aitriosios paprikos (Chalapos aitriosios paprikos, vanduo, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga - acto rūgštis, actas, kietiklis - kalcio chloridas), cukrus, druska, KIAUŠINIŲ TRYNIŲ milteliai su maltodekstrinu, modifikuotas bulvių krakmolas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (acto rūgštis, citrinų rūgštis), tirštikliai (ksantano derva, pupenių derva), kvapioji medžiaga, dažiklis - natūralus karotenų mišinio ekstraktas.
Alergenai
Sudėtyje yra: kiaušinių ir jų produktų
Laikymo sąlygos
Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarius laikyti šaltai. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
Pakuotė
Stiklas

Maistinė vertė (100 g/ml)

Energinė vertė 1444,00 kJ / 350,00 Kcal
Riebalai 34,00 g
Sočiosios riebalų rūgštys 2,00 g
Angliavandeniai 9,00 g
Cukrūs 4,00 g
Baltymai 1,80 g
Druska 0,90 g
VH4770583221968
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.
PREKIŲ INFORMACIJA IR APRAŠYMAS Produkto informacija ir nuotraukos buvo parengti informaciniais tikslais, prekės, kurias gausite, įpakavimas arba forma gali skirtis nuo vaizduojamų. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama svetainėje, yra bendro pobūdžio. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė, todėl Jūs turėtumėte perskaityti ir vadovautis informacija, esančią ant produkto pakuotės prieš naudojant produktą. Informuojame, kad produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis, todėl negalime prisiimti atsakomybės už neteisingai pateiktą informaciją internetinėje svetainėje.