*VILNIUS mėsos patiekalams, majonezo padažas , 410 g.
Majonezas mėsos patiekalams VILNIUS.
Saldžiarūgštis, aštrokas, su prieskonių dalelėmis. Tinka vartoti su mėsos, žuvies, makaronų patiekalais.
Sudedamosios dalys
vanduo, rapsų aliejus, pomidorų pasta, cukrus, tirštiklis - pakeistų savybių krakmolas, druska, joduota druska, KIAUŠINIŲ TRYNIŲ MILTELIAI, prieskoninių augalų mišinys , rūgštingumą reguliuojančios medžiagos - acto ir citrinų rūgštys, vyno actas , stabilizatoriai - ksantano ir guaro dervos, konservantai - kalio sorbatas, natrio benzoatas, paprikos ekstraktas
Laikymo informacija
Mažiausia leistina laikymo temperatura: 0° C
Didžiausia leistina laikymo temperatura: 10° C
Maistinių medžiagų Kiekis 100-e gramų/ml
energinė vertė 996 kJ/ 238 kcal
riebalai 23 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1.8 g
angliavandeniai 8.4 g
iš kurių cukrų 3.7 g
baltymai 0.4 g
druska 1.4 g
Alergenai
Kiaušiniai