Malti džiūvėsiai - tai ypač aukštos kokybės malti džiūvėsiai, skirti naudoti kulinarijoje. Jie puikiai tinka gaminant įvairius patiekalus, kepinius ar apkepus.
Malti džiūvėsiai - tai ypač aukštos kokybės malti džiūvėsiai, skirti naudoti kulinarijoje. Jie puikiai tinka gaminant įvairius patiekalus, kepinius ar apkepus.
Sudedamosios dalys
KVIETINIAI miltai, vanduo, mielės, joduota druska, konservantas sorbo rūgtis, cukrus, rapsų aliejus, lieso PIENO milteliai, KVIEČIŲ GLITIMAS, MIEŽIŲ salyklo ekstraktas, KVIEČIŲ skaidulos, IŠRŪGŲ milteliai, KIAUŠINIŲ MILTELIAI, bulvių dribsniai, kvapiosios medžiagos vanilinas ir sviesto esencija, miltų apdorojimo medžiaga askorbo rūgštis.
ALERGENAI
Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų, pieno ir jo produktų (įskaitant laktozę), kiaušinių ir jų produktų
Are you sure that you want to report this comment?
Report sent
Your report has been submitted and will be considered by a moderator.
Your report cannot be sent
Write your review
Review sent
Your comment has been submitted and will be available once approved by a moderator.
Your review cannot be sent
PREKIŲ INFORMACIJA IR APRAŠYMAS Produkto informacija ir nuotraukos buvo parengti informaciniais tikslais, prekės, kurias gausite, įpakavimas arba forma gali skirtis nuo vaizduojamų. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama svetainėje, yra bendro pobūdžio. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė, todėl Jūs turėtumėte perskaityti ir vadovautis informacija, esančią ant produkto pakuotės prieš naudojant produktą. Informuojame, kad produktai ir jų sudedamosios dalys gali keistis, todėl negalime prisiimti atsakomybės už neteisingai pateiktą informaciją internetinėje svetainėje.
Malti džiūvėsiai - tai ypač aukštos kokybės malti džiūvėsiai, skirti naudoti kulinarijoje. Jie puikiai tinka gaminant įvairius patiekalus, kepinius ar apkepus.